ONS HOTEL

Welkom Bij d'n Boswachter!


Wij zijn familie van Oirschot. Ons gezin bestaat uit ons mam Carmen van Oirschot en uit ons pap Rene van Oirschot. Ons pap is opgegroeid in het huis aan de Bosweg in Zeeland. Onze koffie/thee tent is hieraan gevestigd. Ook ik en mijn broer Thijs zijn hier opgegroeid. We wonen in het ouderlijke huis van mijn opa en oma. Mijn opa was gemeente opzichter, lang geleden was hier de gemeentewerf. Omdat mijn opa hier vaak moest zijn kon hij hier vlakbij wonen met zijn gezin.

Later trokken mijn ouders in het huis aan de Bosweg. Sindsdien wordt deze plek herkend als het huis van de Boswachter. Niet omdat mijn opa of ons pap boswachter was, maar omdat het op z'n bijzondere plek gevestigd is. Namelijk naast een natuurgebied,

In 2020 kwamen ons mam en ons pap op het idee om een theetuin te openen. Een jaar later is Bij d'n Boswachter geboren. Een koffie/ thee tent aan Natuurgebied de Maashorst. Een plekje waar we iedereen willen laten genieten van de rust en de mooie natuur. 


Even tot rust komen na een lekkere wandeling of fietstocht door Natuurgebied de Maashorst? Neem plaats in onze heerlijke tuin en geniet! Ons mam en ons pap verwelkomen je graag!


Tot snel.


Fleur van Oirschot